Els DICCIONARIS GENERALS EN LÍNIA permeten obtindre informació de manera instantània i, de vegades inclouen, a més de les dades textuals, informació gràfica o acústica. Ací tens els més importants.

 

 

 

 

El Diccionari normatiu valencià és l’obra de referència lexicogràfica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. La present edició conté més de noranta mil entrades, i incorpora, a més, tota una sèrie d’informacions complementàries de gran utilitat per a l’usuari, com ara la transcripció fonètica de totes les paraules, la conjugació completa de tots els verbs o diverses marques d’ús per a orientar el lector sobre la correcta utilització dels mots segons els diferents àmbits lingüístics.

 

http://www.avl.gva.es/dnv

 

Un diccionari pensat per a l'aprenentatge del valencià a l'escola primària i al primer cicle de secundària. Les definicions, fàcilment comprensibles, estan escrites amb un llenguatge senzill i planer. Les il·lustracions s'integren al text i són molt útils per a la comprensió.


http://www.dicdidac.cat/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://dlc.iec.cat/index.html

En aquest enllaç, trobaràs un el Diccionari Català-Valencià-Balear que és el diccionari etimològic més complet que hi ha en català. A més del significat d'una paraula, trobaràs el seu origen i la seua utilització literària arreu del domini lingüístic.

 

http://dcvb.iecat.net/