ALTRES DICCIONARIS ESPECÍFICS

En aquest enllaç pots consultar els sinònims i els antònims de qualsevol paraula. En el mateix enllaç també tens possibilitat de consultar la correspondència d'una paraula en diversos idiomes.

 

http://www.diccionaris.cat/index.php

 

El Diccionari de la llengua catalana multilingüe castellà-anglès-francès-alemany està estructurat en dues parts clarament diferenciades: la primera part —a la qual s’accedeix pel botó català—, que és la pròpiament multilingüe, conté un diccionari de la llengua catalana amb 20.000 entrades i més de 30.000 definicions, que van acompanyades d’un bon nombre d’exemples, locucions i frases fetes i, també, de les equivalències en castellà, anglès, francès i alemany. La segona part del diccionari —a la qual s’accedeix pels botons castellà, anglès, francès alemany— conté quatre diccionaris bilingües inversos, i permet trobar l’equivalent català d’una paraula en qualsevol d’aquestes quatre llengües, i també, passant pel català, permet arribar a trobar l'equivalent alemany, posem per cas, d'una paraula francesa, castellana o anglesa.http://www.multilingue.cat/

 

Tens alguns dubte de com s'escriu o es pronuncia una paraula? El Diccionari ortogràfic i de pronunciació del valencià de l'Acadèmia  Valenciana de la Llengua és el teu diccionari!

 

http://www.avl.gva.es/va/documents-normatius/diccionari-ortografic

 

 

 

 

En aquest enllaç trobaràs un diccionari de sinònims valencià-castellà / castellà-valencià:

 

http://www.elpuntavui.cat/serveis/diccionaris.html

 

Si necessites informació sobre neologismes, aquest és el teu enllaç:

 

http://www.term.cat/neoloteca

 

 

Si necessites informació sobre noms de llocs o de persona, aquesta adreça et proporciona un fum d'enllaços interesants:

 

http://esadir.cat/enllacos/nomsdellocipersona/index_html

 

En aquesta web trobaràs el sigfinicat d'un fum de refranys i frases fetes.

 

http://refranyer.dites.cat/