Entrevistem a...

*********Curs 2017-2018***********

Aquest curs hem practicat els gèneres periodístics i ara li ha tocat el torn a l'entrevista. I, per tal de treballar-la, hem escollit un tema molt actual: la igualtat de gènere.

 

Aquest concepte és molt actual i, per comprovar com ha anat evolucionant al llarg de les darreres dècades, hem elaborat entrevistes objectives o informatives just sobre aquest tema: com han sigut les vides de les dones grans del nostre entorn i quins canvis perceben en les noves generacions.

 

Vos mostrem alguns resultats!

MARIA COLOMAR
MARIA COLOMAR

*********Curs 2016-2017***********

Aquest curs hem practicat els gèneres periodístics i ara li ha tocat el torn a l'entrevista. I, per tal de treballar-la, hem escollit un tema atemporal: el Nadal.

 

Aquestes festes, tot i ser unes festes tradicionals (se celebren des de fa segles), han anat patint canvis al llarg del temps perquè la societat també ha anat canviant.

 

El treball consitia a fer una entrevista objectiva o informativa just sobre aquest tema: com eren les celebracions nadalenques fa un temps i com són ara. I, per tal de fer-ho, havíem d'elegir una persona gran del nostre entorn.

 

Vos mostrem alguns resultats!

ELENA SALORT ORTOLÀ
ELENA SALORT ORTOLÀ
ARTURO TORRES
ARTURO TORRES
MARIA GUILLEM  i  NEREA MORENO
MARIA GUILLEM i NEREA MORENO
ANDRÉS MORELL
ANDRÉS MORELL

***********Curs 2015-2016**********

SANDRA MIRALLES i PAULA CORONEL
SANDRA MIRALLES i PAULA CORONEL
CRISTINA SANDUC i ELENA FEMENIA
CRISTINA SANDUC i ELENA FEMENIA